ernie

Ernie Coenen & Wouter Van der Lans

Een midwinterviering is niet compleet zonder te luisteren naar een verhaal warm bij het haardvuur.

Het Verhaal ‘De man die bomen plantte’ geschreven door Jean Giono (een Franse dichter en romanschrijver) zal verteld worden door Ernie Coenen. Het is een ontroerend verhaal over een herder in de Zuidfranse Alpen die eigenhandig een bos aanlegde van vele tienduizenden bomen. Het is indrukwekkend te zien dat een persoon zo’n groot verschil kan maken. Ernie Coenen is voormalig Vrije School docent, spraaktherapeut, verhalenverteller en focusbegeleider.

Zij zal begeleid worden door prachtige piano muziek van Wouter Van der Lans.

Bonte avond

Er zal een open podium zijn, als je het leuk vindt om daar iets te doen, kun je je tijdens de viering inschrijven. Verder zal er een bandje komen spelen en zullen we van de avond genieten door te dansen, spelletjes te spelen of onder het genot van een kopje thee nieuwe (of oude) vrienden te ontmoeten.

Band: The Koalaz

The Koalaz is een band die gaat voor vernieuwing, het mixen van verschillende muziekstijlen en de energie in mensen naar boven brengen. De bandleden maakt een creatieve mix van reggae, ska, punk en pyschedelische rock. Je kunt de band vergelijken met bands als The Red Hot Chili Peppers, met een theelepeltje Bob Marley en een hele scheut Sticky Fingers. De jongens uit Zutphen spelen inmiddels vier jaar samen en hebben vooral faam weten te verkrijgen door middel van liveoptredens. Zo stond The Koalaz eerder op Psy-Fi Festival, speelde de band Doornroosje plat en traden de bandleden meermaals op in het Burgerweeshuis in Deventer.

In maart 2016 werd leadzanger Daan Frieling uitgeroepen tot beste muzikant tijdens de Burger Band Clash.

Press 3